Opnamen op Locatie

in Nederland en daarbuiten

 

Wij maken opnamen in concertzalen, kerken, theaters, kathedralen, operahuizen, musea of zelfs openluchtpodia. We doen dit in Nederland maar ook in andere landen. We werken o.a. in Duitsland, Luxemburg, maar ook nemen we jaarijks het Chelsea Music Festival in New York op. In Oostenrijk werken we veel voor de publieke omroep ORF.

In het Rijksmuseum
Start van de live uitzending vanuit Musikverein, Wenen

 

Een van de lokaties waar we vaak te vinden zijn is de beroemde Musikverein in Wenen van waaruit we in samenwerking met de ORF opnamen of live-uitzendingen verzorgen van o.a. de Wiener Philharmoniker. Ook op het Grafenegg Festival – met een van de mooiste openluchtpodia – maken we jaarlijks opnamen.

In Nederland komen we met regelmaat in de Doelen in Rotterdam voor opnamen en live streams van het Rotterdams Philharmonisch Orkest via het Franse cultuurplatform Medici.tv.

Grafenegg festival Oostenrijk

 

Voor een opnamen op locatie richten we een tijdelijke regieruimte in. Afhankelijk van de de wensen van de opdrachtgever komen we met een uitgebreide of kleinere set. Voor bijvoorbeeld een live-uitzending van een groot orkest of opera met 10 camera’s zijn hele andere faciliteiten vereist dan voor een eenvoudige 4-camera opname van een strijkkwartet. Maar we kunnen dit allemaal realiseren.

Opname Spinvis in Paradiso
Gebroeders Jussen in Dormund
Tijdelijke regieruimte in rijksmuseum
De Doelen Rotterdam
Camera inhangen in Theater an der Wien, Wenen
Camera met 86x lens klaar voor "Fruhling in Heidelberg"
Regieruimte op lokatie in bedrijf

Over Ons

Waarom CTA alleen op deze pagina?

Home