Concertgebouw Amsterdam

studio 12

Voor ons voelt het werken in het concertgebouw in Amsterdam een beetje als een thuiswedstrijd. Hier hebben we onze eigen vaste TV/video studio. Deze studio vormt het hart van onze techniek voor opnamen of TV-uitzendingen vanuit de grote zaal of kleine zaal.

Met uitzondering van de cameramensen in de zaal werkt de volledige crew vanuit deze studio. Daarnaast is er in het Concertgebouw nog een aparte audio studio. Via een uitgebreid glasvezel netwerk kunnen alle nodige verbindingen worden gemaakt. We hebben vaste lijnen naar Hilversum voor rechtstreekse uitzendingen. Vanuit Hilversum worden sommige signalen via een satelliet verbinding naar internationale partners doorgezet. Tevens doen we veel aan live streaming.

 

Lang niet alle opnamen worden met uitgebreide teams gemaakt. Sommige opnamen worden gerealiseerd door hele kleine en beperkte teams. Soms maken we opnamen met een crew van slechts 2 mensen. Alles hangt af van de wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever. We denken altijd mee om met tot de beste en mooiste resultaten te komen.

remote operators in actie

 

Met het Concertgebouworkest heeft PolyCast een speciale relatie. Sinds 2012 verzorgen wij voor bijna alle video opnamen, TV registraties, live uitzendingen en DVD/BluRay producties. De traditionele Kerstmatinee op 1e kerstdag wordt in Nederland via AVROTROS maar ook internationaal uitgezonden. Voor MEZZO doen we jaarlijks meerdere live uitzendingen die in heel Europa worden uitgezonden.

Geïnteresseerd in onze opnamediensten in het Concertgebouw? Klik hier voor meer informatie

 

Camera met lange lens

Over Ons

Waarom CTA alleen op deze pagina?

Home