Postproductie en data servers

montages, grading en mastering

VIDEO

Voor video- en audio nabewerking van onze opnamen hebben wij alle faciliteiten in huis. We maken de masters voor bijv. TV producties of BluRay/DVD uitgaven. Omdat bij de opnamen alle camera’s apart kunnen worden opgenomen zijn de montage mogelijkheden maximaal groot. Tevens kunnen we kleurcorretie en color grading toepassen. De platforms waarmee we werken zijn op dit moment voornamelijk Davinci Resolve Studio en Final Cut Pro.

 

AUDIO

Voor audio kunnen we in de nabewerking de meersporen opnamen volledig opnieuw mixen. Pyramix is de montage software voor de audio nabewerking. Tijdens de opnamen zorgen we ervoor dat audio en video op basis van tijdcodes volledig synchroon blijven. Dit is vooral voor de montage heel belangrijk. Audio en video werken nauw samen tijdens de montage. Met behulp van EDL’s kunnen aanpassingen in de montage van de video en/of audio tijdlijn vice versa worden doorgevoerd. Hierdoor ontstaan er geen synchronisatie problemen.

ARCHIEF SERVERS

De video- en audio opnamen worden veilig op onze servers opgeslagen. Tijdens montages moet al het opgenomen materiaal snel voor handen zijn. Zeker de 4K/UHD 50frames opnamen nemen grote hoeveelheden data in beslag. Dit moet veilig worden bewaard en gearchiveerd.

Wij beschikken over servers met vele honderden terrabites aan opslagruimte. De back-up servers staan veilig op andere locaties en worden iedere nacht gesynchroniseerd. Daarmee is de kans op verlies van materiaal vrijwel uitgesloten.

Wij bieden de mogelijkheid aan om data op onze servers veilig en voor langere tijd op te slaan.

 

Over Ons

Waarom CTA alleen op deze pagina?

Home